Τα βιβλία μας

Τα μυστικά του υποβρύχιου κόσμου

Ένα βιβλίο για παιδιά και ενήλικες, στο οποίο τα θαλάσσια ζώα ζωντανεύουν με τη βοήθεια της ειδικής εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας σε μορφή 3D στις σελίδες του βιβλίου. Μέσα από την οθόνη του Smartphone ή του tablet σας, μπορείτε να παρατηρήσετε δελφίνια, όρκες, καρχαρίες, χταπόδια, θαλάσσιες χελώνες και άλλα θαλάσσια όντα. Θα μπορέσετε να τα δείτε καλά από όλες τις πλευρές, να παρατηρήσετε τις συνήθειές τους,  πώς κυνηγούν ή κρύβονται από τους εχθρούς. Τα θαλάσσια ζώα σε 3D φαίνονται ρεαλιστικά και συμπεριφέρονται σχεδόν όπως τα ζωντανά! Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ήχου για πληροφορίες στην εφαρμογή για κινητά, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα υπέροχα πλάσματα. Και χρησιμοποιώντας τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας Google Cardboard ή παρόμοια, μπορείτε να κάνετε βόλτα στο χαμένο νησί και να πάτε κάτω από το νερό στη λιμνοθάλασσα για να δείτε τον υποβρύχιο κόσμο από κοντά.

Η Πριγκίπισσα και τα Φιλαράκια της

Χρωματίστε τις εικόνες με χρωματιστά ή μαρκαδόρους με προσοχή να μην ζωγραφίσετε έξω από τις γραμμές του περιγράμματος, και παίξτε με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες. Εγκαταστήστε τη δωρεάν εφαρμογή στη συσκευή σας για να παίξετε με τους "κινούμενους" χαρακτήρες του βιβλίού. Την όμορφη πριγκίπισσα Λούση, το αστείο γατάκι, το γενναίο κουτάβι και τη σοφή μικρή κουκουβάγια. Παίζουν, μιλούν και ανταποκρίνονται στο άγγιγμά σας. Η Λούση επίσης ξέρει να παίζει κουτσό, να χορεύει, να τραγουδά. Αλλάξτε τη διάθεση και την εμφάνιση των χαρακτήρων με ένα μόνο άγγιγμα! Βγάλτε φωτογραφίες με οποιονδήποτε από τους χαρακτήρες!

Ο Θρύλος του Ιππότη

Χρωματίστε τις εικόνες με χρωματιστά και μαρκαδόρους, με προσοχή να μην ζωγραφίσετε έξω από τις γραμμές του περιγράμματος και παίξτε με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες. Εγκαταστήστε τη δωρεάν εφαρμογή "Ο Θρύλος του Ιππότη" στο Smartphone ή το tablet σας, και κάντε τους χαρακτήρες του βιβλίου να ζωντανέψουν. Παίξτε με τον νεαρό γενναίο πολεμιστή, τον Αρθούρ, με τον πιστό βοηθό του, το τιγράκι, και τον σοφό μέντορα, τον Λάνσελοτ, τον ατρόμητο ιππότη του φωτός. Βοηθήστε τους στη μάχη κατά του κακού ιππότη Βέιντερ. Ανταποκρίνονται στο άγγιγμά σας, σας παρουσιάζουν τις πολεμικές τους τεχνικές, και μιλούν. Μπορείτε να ελέγξετε τους χαρακτήρες κάνοντας απλά ένα κλικ στα εικονικά κουμπιά στις σελίδες του βιβλίου ζωγραφικής! Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες σας με οποιονδήποτε από τους χαρακτήρες!

Το μυστήριο των δεινοσαύρων

«Το μυστήριο των δεινοσαύρων» είναι ένα βιβλίο για παιδιά 3 σε 1: πρώτα από όλα, είναι ένα συναρπαστικό βιβλίο για τους δεινόσαυρους,  από το οποίο θα μάθετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα,  δεύτερο, είναι ένα βιβλίο χρωματισμού με απεικόνιση δεινόσαυρων που μπορούν να χρωματιστούν με χρωματιστό μολύβι, στιλό και μαρκαδόρους και τρίτο, οι ήρωες αυτού του βιβλίου μπορούν να ζωντανέψουν! Δεινόσαυροι που ζωντανεύουν σε 3D άμεσα στις σελίδες αυτού του  βιβλίου. Εγκαταστήστε την εφαρμογή «3D Zoo» στη συσκευή σας για να «ζωντανέψετε» τους δεινόσαυρους. Καθοδηγείτε με τη βοήθεια της συσκευής σας και βγάλτε ωραίες φωτογραφίες με τον αγαπημένο σας δεινόσαυρο. Χρησιμοποιήστε τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας Google Cardboard μαζί με τη συσκευή σας, για να επισκεφτείτε και τον εικονικό κόσμο των δεινοσαύρων! Τα παιδιά σας θα ξετρελαθούν.

Σπουδαία αυτοκίνητα

Μάθε, χρωμάτισε, παίξε! Δικός σου στόλος αυτοκινήτων με υπόγεια γκαράζ και σπουδαία 3D αυτοκίνητα που μοιάζουν αληθινά. Χειρίσου τα χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σου.

Το βιβλίο «Σπουδαία αυτοκίνητα» δεν είναι απλώς ένα βιβλίο χρωματισμού. Σ’ αυτό το υπέροχο βιβλίο θα μάθετε για σύγχρονα μοντέλα αυτοκινήτων, θα μάθετε να σχεδιάζετε σπουδαία αυτοκίνητα και να χρωματίζετε τα μοντέλα που σας αρέσουν. Με τη βοήθεια της εφαρμογής για smartphone και tablet, οι ειδικές σελίδες του βιβλίου θα μετατραπούν σε γκαράζ όπου θα βλέπετε τα αυτοκίνητα σαν αληθινά! Χρησιμοποίηστε τη συσκευή σας σαν μοχλό για να ελέγχετε οποιοδήποτε αυτοκίνητο, ακόμη και έξω από το βιβλίο!

Οι οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής 

Η εφαρμογή για smartphone και tablets λειτουργεί με λειτουργικό σύστημα Android (4.0 και άνω), καθώς και iPhone (4 και άνω), και iPad (2 και άνω).

  1. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή μπορείτε να σαρώσετε τον κωδικό QR που βρίσκεται στα αριστερά (για να κατεβάσετε δωρεάν σαρωτή κωδικού QR, πηγαίνετε στο bluegg.mobi/scan).
  2. Εγκαταστήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας. Όταν ξεκινήσετε για πρώτη φορά την εφαρμογή, στρέψτε την κάμερα της συσκευής σας στον κωδικό που βρίσκεται στο αυτοκόλλητο δεξιά και περιμένετε για την ολοκλήρωση της εγγραφής (απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο).
  3. Κάντε το ζωντανό βιβλίο σας "αιώνιο". Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα http://kid.blueggvision.com και κατεβάστε δωρεάν σελίδες τα βιβλία μας, εκτυπώστε τις και παίξτε με τα παιδιά, τα εγγόνια και δισέγγονα σας!